Exercise On Demand

Onbeperkt toegang

Per jaar - €99,95 / pj
12 maanden - €39,95 - HOLIDAY DEAL
Per maand - €12,95 / pm

Word vandaag nog lid van EXERCISE ON DEMAND! Met inmiddels meer dan 400 work outs van yoga tot dance, pilates, fitness, booty work outs en meer zit er altijd een les tussen die bij jou past.

EXERCISE ON DEMAND staat bekend om het grote aanbod in online lessen en het aanbieden van vooral toegankelijke work outs met de meest enthousiaste trainers!

Start jouw 3 dagen try-out!

Heb je al een account? Log dan in
Periode 12 maanden
Totaal eenmalig €39.95

Let op: De 3 dagen try-out is alleen beschikbaar als je nog niet eerder een Exercise on Demand abonnement hebt gehad.

Je abonnement loopt voor de minimaal afgesloten periode. Na deze periode loopt het abonnement automatisch door.

Veelgestelde vragen

WAT IS EXERCISE ON DEMAND?

EXERCISE ON DEMAND is een online platform met meer dan 450 online work outs, welke jij waar en wanneer je wil kan volgen.
Thuis, op vakantie, in de tuin, OVERAL! De trainingen variëren van 5 tot 60 minuten en variëren van YOGA tot KRACHT, FITNESS CHALLENGES, DANCE WORK OUTS, WORKSHOPS en meer!
De work outs zijn van te voren opgenomen dus je kunt ze op elk moment van de dag starten.

HOE KAN IK LID WORDEN VAN EXERCISE ON DEMAND?

Je kan zelf lid worden via de website van Exercise on Demand onder de knop PRIJZEN. Op deze pagina kan je uit verschillende abonnementen kiezen.
Vul jouw gegevens in en je ontvangt direct van ons een bevestigingsmail.

WANNEER KOMEN ER NIEUWE LESSEN ONLINE?

wekelijks plaatsen wij nieuwe lessen! Volg ons op Instagram en Facebook dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste releases!

HOE SLUIT IK ON DEMAND AAN OP MIJN TV?

Dit kan op verschillende manieren, zie hieronder de opties.

1. HDMI KABEL
Verbindt jouw laptop d.m.v. een HDMI kabel met de televisie. De HDMI-poort is meestal te vinden aan de achterkant of zijkant van je tv. Ga vervolgens naar het HDMI kanaal op je tv en start de work out via jouw laptop.
2. SMART TV
Heb jij een SMART TV? Dan is het mogelijk om via de browser van je tv naar www.exerciseondemand.nl te gaan. Klik rechtsboven op LOGIN en start jouw work out!
3. APPLE TV
Verbind je IPAD of IPHONE met hetzelfde WIFI netwerk als je APPLE TV. Kies de work out die je wil doen op je telefoon. Druk op het vierkantje met de pijltjes onderin je scherm. Druk vervolgens op AIRPLAY onderin je scherm en stream de work out naar je APPLE TV.

HOE KAN IK MIJN LIDMAATSCHAP OPZEGGEN?

Wat jammer dat je jouw lidmaatschap op wil zeggen. Je kan zelf opzeggen door rechtsboven op MIJN ACCOUNT te klikken. Vervolgens staat daar OPZEGGEN.

MIJN ACCOUNT WERKT NIET, WAT NU?

Het kan een keer gebeuren dat jouw account vastloopt of dat een online les niet start. Probeer dan eerst de internet browser te sluiten en opnieuw op te starten of log opnieuw in.
Is het probleem daarmee nog niet opgelost? Neem dan contact op met ons per mail: info@exercise.nl of bel naar 070-3876587 en dan zorgen wij dat alles weer werkt!

WAAR KAN IK DE HOME WORK OUT ARTIKELEN KOPEN?

Alle materialen die onze docenten gebruiken op ON DEMAND zoals de BOOTY, POWER bands en YOGABLOKKEN zijn te vinden op de website van THE FITNESS CANDY COMPANY www.fitnesscandy.nl
Op deze site staan ook heel veel lekkere en gezonde snacks! Neem snel een kijkje.

HOE ZEG IK MIJN ACTIE ABONNEMENT OP?

Al onze actie abonnementen stoppen automatisch! Heb je bijvoorbeeld een Black Friday abonnement van 12 maanden dan stopt het abonnement automatisch na de 12e maand. Opzeggen is daarom niet nodig bij een actie abonnement.